sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Lazy viikonloppu

Perjantai-iltana Jimmy tuli myöhäselle vierailulle sen kaverin kanssa ja oltii sit aika myöhää viel hereillä, ku käytii viemäs sen kaverin koira ulos yms. Nukuttii sit lauantaina jopa puol 10:een. Käytii siin jossai vaihees sit kaupas vähän isommilla ostoksilla, ettei tarvi sit tyylii joka ilta käydä eriksee ostamas ruokaa. Ja koska sää oli niin ihana, ni pysähyttii kattelemaa semmoselle aitaukselle, jos oli muutamii elukoita. Siel oli kaks pientä shettistä (pieniä hevosia), bambeja (jtn pienikokosii peuroja tms.), laamoja ja STRUTSEJA!! Oltii vähän sillee wtf, vähän siistii!! :D Shettikset oli sen verran kaukana aidasta, et niist ei saanu oikee kuvaa, mut muista sai sillee suhtkoht hyvin räpsittyy.

Laamoja oli yht. joku 5 ja 2 oli tällasii ja 3 oli vähän erinäkösii,
mut ne oli vähän hankalassa positionissa, ni niist mä en oikee saanu kuvaa.

Strutsit oli tosi uteliaita

Bambit

Lisäks me käytii kattomas joku jalkapallomatsi (Jemppu harrastaa ja sitä kiinnosti) ja otettii oikee eväät mukaa ja paistateltii päivää :D Se oli joku Dronten vs joku muu ja siel oli oikee kunnon kannustuslaulut ja muut aina ku Dronten sai maalin. Ja koko matsi meni kyl aika jyräten Drontenille.
Muuten sit taas pyöräiltii pitkin Drontenii ja tutkiskeltii paikkoja.

Tänää sit herättii (tai ainaki Jemppu heräs) aikasin, ku oltais haluttu pestä vähän pyykkii. Ja koska pyykinpesukone ei oo vielä täs rakennukses (pitäis tulla tyylii ens vklp), ni pitää aina pyytää tän mestan respatädilt avain siihen rakennuksee mis se kone on ja sellanen kolikko, millä sen saa käyntii. Ja koska se tätsky ei mitä ilmeisemmin paikalla vklp:na, ni mentii vaa takas nukkuu ja herättii uudestaa joskus 8:30.
Aamu meni sit aikalailla aamupalaa syödessä ja Jempun piti kirjottaa koulun blogia viimeviikolta. Sit mä skypettelin siin johonki päälle 12:sta pikkusiskon ja yhen serkun kans ja sit viel yhen toisen serkun kanssa. Oli ihanaa "pitkästä aikaa" kuulla niitten ääniä ja et miten Suomessa menee (:

Lähettii sit taas (yllätyyys!) pyöräilee :D Tänääki on ollu tosi ihana sää ja jtn 18+ lämmintä, ni istuskeltii jätskillä Drontenin keskustassa ja sit jatkettii matkaa rantaa, jossa sit istuttii penkillä (: Muutenki pörrättii erilaisii reittejä ja tutustuttii kulmii. Siin ku istu paikallaa, ni huomas taas, et miten erilaisii ihmiset täällä on ku Suomessa: tosi moni just moikkaa ihan tuntemattomille. Heitettii sit läppää, et joskus jos on tosi tylsää, ni pysähtyy vaa johonki, mist menee paljon porukkaa ohi ja pitää tilastoo et kuinka moni moikkaa ohi mennessää. Ykski ois jo enemmän ku Suomessa (x

Nää oli tällaset neljä veikeetä patsasta, ei hajuukaa mikä idea näil on.

Yksinäinen kerrostalo joen rannalla

Tääl on kans se hassuu, et tääl on hirveesti tollasii alueita, mis talot on ihan tai 
ainaki lähestulkoon saman näkösii. On punaset talot mustilla katoilla, valkoset talot
punasilla katoilla, "katottomat" talot....


Tääl asuntolalla on meijän lisäks yks brittijätkä, joka käy tos tota viereistä kouluu (joku ammattikorkee tai yliopisto tms.) ja juteltii sen kans aika paljon kaikkee ja istuttii pihal teellä. Sit ku tost illasta istuttii oleskeluhuoneessa, ni mul tuli mielee, et onkohan se koskaa maistanu salmiakkii. Kaikki on varmaa joskus nähny niit videoita, mis ulkomaalaiset maistelee Suomalaisii karkkeja ja varsinki salmiakkii?? Haha, da face :D Ei oikee maistunu :'D Mä vaa nauroin vieres ja sanoin, et ei sun tarvii sitä syödä, mä vaa halusin nähä sun ilmeen :D

Semmonen laiska vklp ollu (: Ens viikkoa odotellessa!