maanantai 31. maaliskuuta 2014

Welcome to paradise!

Viikonloppu oli ihana (: Oltii lauantaina aamupäivästä shoppailee Amsterdamissa ja sit illasta oltii Basin, Brianin ja Brianin parin kaverin kans. Löysin ihan törkeen makeet pökät ja sit muutamii toppeja + uus lompakko (; CoolCatista. Mahtava liike, harmi et sitä ei vissii oo missääpäin Suomee..?

Sunnuntaina mentii ton yhen maikan ja sen miehen ja lapsen + Trienekenin ja Chrisin koulusta, kans semmosee puutarhamestaa. Tiiän et saattaa kuulostaa ehkä vähän tylsältä, mut oli aivan jäätävän hieno mesta. Ihanan rauhallinen ja tuntu ku ois kävelly jossai viidakossa, koska siel oli kaikkii makeita erilaisii kasveja ja kukkia ja niitten takii sit semmonen kosteahko ja lämmin ilma. Siel oli erilaisii "osastoja" mis sit oli just kasveja ja lätäköitä, joissa uiskenteli törkeen isoja ja värikkäitä kaloja + kilpikonnia yms, yms.!! Yks huone oli sit täynnä loreja (tms) ja niitten asuinympäristöö. Niit sai ruokkii ja kaikkee ja ne tuli ihan kädelle/olkapäälle/päähän istumaa :D Me jopa saatii Jempun kans lorin kaste, eli siis pari semmost lintuu pasko meijän päälle... Mulle tuli onneks vaa olkapäälle, mut Jempul osu ihan päähän asti. Ehanaa. Sitte päästii ehkä kauneimmalle alueelle koko mestassa. Perhoset. Iskä ois ollu onnessaa :D Ja koska kuvat kertoo enemmän, ku tuhat sanaa:

 Aulassa oli pikkunen allas, jossa sit uiskenteli kilpikonnia ja muutamii kaloja
'

Kalat oli tota luokkaa ja yhes pondelos oli jtn. kissakaloja tms. ja ne oli sit viel 3x isompii :D

Maisemat oli hyvin pitkälti about tällasta, kyllä silmä ja mieli lepäs
Nää sit pasko meijän päälle. Siis tää otus, joka on kuvassa etualalla.

Siel kasvatetaa ite orkideoja, joita ne sit myy pikku myymälän puolella

Tuol orkkideojen kasvatushalleissa oli sit kaikenlaista vanhaa esinettä

Perhosia oli joka koossa, tääki yksilö oli about kämmenen kokonen siivet avonaisena. Ei paha :D

 Ekan kuvan perhonen siivet auki

 Tämmösiiki kavereit siel hengaili, ei kuitenkaa vapaana vaa terraarioissa :D

Et kyl suosittelen käymää jos Hollantii eksyy, vaik ei oiskaa mikää luontoihminen!! 
Tän vierailun jälkee käytii istahtaa yhes rantakuppilassa kahvi(tee)kupposilla ja sit haettii vähän Chinese food ja mentii sille maikalle syömää (: Oli kaikinpuolin ihana päivä. Ja tää naiskersantti, jonka matkas tänää oltii ja joka on auttanu meit ton ruokapolitiikan kans, on kyl ihana ihminen. Nii mukava ja auttavainen (: 

Ja täs vaihees on hyvä mainita, et kiitos suurimmasta osasta kuvia kuuluu Jempulle ja Jempun kameralle!! Ilman näitä kahta saisitte tyytä pelkästää iPhone 4s - laatuun :P